Implant Dentar Bistrita

Implant Dentar Bistrita - Perio Implant Clinics


implant dentar Bistrita implant dentar Bistrita implant dentar Bistrita

Sanodenta, Bistrita

Website: www.sanodenta.ro
E-mail:   sasarman_i@yahoo.com
Telefon:  40 743 001.184
Adresa:  str Petre Ispirescu nr15B

  Clinica noastra va sta la dispozitie cu o gama variata de servicii care acopera toate ramurile medicinei dentare. De la Profilaxie și pana la implantologie ( implant dentar ), pacientii cu probleme stomatologice dispun de toate tratamentele necesare la fata locului fara a mai fi necesar sa se deplaseze la alte unitati medicale.

  Clinica dispune de 3 cabinete dotate cu echipamente de ultima generatie cu ajutorul careia se pot efectua radiografii dentare, inclusiv tomografii computerizate CBCT, micromotor endodontic utilizat pentru tratamentul endodontic cu ace rotative, aparate de profilaxie de tip air flow, aparat de detartraj piezo-electric cu ultrasunete, fiziodispenser pentru chirurgie si implantologie ( implant dentar ), laser, tehnologia PRF pentru augumentari si grefe de tesuturi moi, Magnetic Mallet pentru sinus lift intern, folosim tehnologia de macinare a dintilor extrasi si utilizati ca material de augmentare pentru grefele osoase, tratamente ortodontice cu aparate fixe, inclusiv albire dentara cu laserul.
Pacientul dispune de o echipa de medici specialiști care dezbat fiecare caz medical intr-o maniera interdisciplinara, cautand solutia optima pentru fiecare pacient in parte.

  Site-ul perio-implant-clinics.ro ( implant dentar ) foloeseste Cookie-uri. Prin navigarea pe acest site intelegem ca sunteti de acord cu legislatia referitoare la Protectia Datelor din Romania. Accept.