Implant Dentar Bucuresti

Implant Dentar Bucuresti - Perio Implant Clinics


implant dentar Bucuresti implant dentar Bucuresti implant dentar Bucuresti implant dentar Bucuresti

Dentexpert, Bucuresti

Website: www.dentexpert.eu
E-mail:   contact@dentexpert.eu
Telefon:  +4 0728 138.218   +4 0216 363.081
Adresa:  Str. Baltita, Nr. 2, Bl. B18 Bucuresti, Sector 4, Romania

Suntem o clinica ce are o experienta din anul 2002 si care relativ repede ( din 2005 ) am pasit cu incredere pe taramul implantologiei dentare.

Numeroasele cursuri de perfectionare ne-au permis sa implementam solutii moderne de reabilitare bazate pe implanturi dentare protezate cu suprastructuri si lucrari protetice cu diferite sisteme de insurubare, ce permit o mentenanta foarte buna in timp.
Deasemenea am abordat tehnicile "one stage surgery" fiind printre primii care au folosit sistemul "Fast and Fixed" in 2008, dupa cursuri de specialitate la Ulm - Germania.
Tehnicile de repozitionare gingivala cu autogrefe sau tehnicile de reconstructie osoasa, inclusiv lifting sinus, sunt deasemenea realizate frecvent in clinica noastra. Cum in viata nu totul este roz, am abordat si tratamentul complicatiilor perimplantare si a diferitelor forme de parodontopatii, inclusiv prin folosirea laserului. Endodontia este un capitol foarte important care ne-a preocupat deoarece este "baza" multor tratamente si in acest sens ne-am dotat cu un microscop de ultima generatie Zeiss pe care lucreaza o colega medic specialist endodont.

  Site-ul perio-implant-clinics.ro ( implant dentar ) foloeseste Cookie-uri. Prin navigarea pe acest site intelegem ca sunteti de acord cu legislatia referitoare la Protectia Datelor din Romania. Accept.